Алпи 2020 – Ден за реанимация

Ден 7

Реанимираме

Данчо го боли глава, крив е и нежно ме събужда с тряскане на врати и чекмеджета. Часът е 10:47 местно време. С неистови усилия се изхързулвам от кревата. Влача се към кухнята за кафе. Но какво заварвам там?! – Пипи ни е направила изненада! Палачинки! Юхуууу. Лав ю, Пипи!

Пием кафе на двора. Един по един се събираме. Изтърбушени сме и изглеждаме като стадо скитници, които са участвали в масово меле, след което са нощували под моста. Разговорите се въртят около случки от вчерашния ден, примесени с бъзици, че днес имаме сили да навъртим само максимум 420 километра.

Закусваме в 12:30.

В къщата има две перални, но само една сушилка, при това смотана. Изпираме доста дрехи и няма къде да ги прострем. Безизходицата надделява над срама и Боби и Галин превземат оградата. Алпийска гледка един път!

Прибираме се. Навсякъде небето е мръчкаво, но се разминаваме с дъжда.

Правим си вечеря – ррравиолиии, тортелиииини, стееек, помидооори с базилико и моцареееля. И коктейли с просеко по специална варненска рецепта.

Бобката се е заел със скарата. Люси и Наско си играят с приложение за засичане на камери – Люси пуска сигнал за камера, а Наско тича по улицата и пробва да я засече. По едно време се светва, че има и по-лесен начин и започва да обикаля къщата с мотора. Играят си децата. Имаме си и една домашна лисица, която всяка вечер се разхожда из селото. Обаче все не успяваме да я снимаме.

За утре сме планирали мега забавление. Вече нямам търпение 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки, за да ви предложи по-добро сърфиране. Разглеждайки този уебсайт, Вие се съгласявате с използването на бисквитки.